top of page
Wedding Patrick Daniella (13 of 25).jpg

ONZE WERKWIJZE

Wij leveren professionele trouw reportages met een karakter en richten zich op de momenten die niet eens zichtbaar zijn op bepaalde moment. Door wat als je terug kijkt zie je ale unique momenten. Onze website laat verschillende voorbeelden van foto’s en video -reportages laten zien die weergeven hoe wij werken.

GEÏNTERESSEERD? OFFERTE BINNEN EEN DAG

Offertes zijn bij ons altijd vrijblijvend. Jullie zitten dus nergens aan vast. Een offerte geeft jullie inzicht in de kosten en de producten die we aanleveren. Weten jullie nog niet alle ins en outs van de bruiloft? Geen probleem. Bij Wemakemoment kunnen offertes nog tot een week voor de bruiloft eenvoudig worden aangepast. Vraag nu een offerte aan en ontvang hem in je mailbox binnen een dag

Welke punten zijn van belang om bij Wemakemoment een offerte aan te vragen? Een korte checklist

Wedding Bride Rox in the forest

WANNEER VINDT DE BRUILOFT?

Wemakemoment maakt gebruik van scherpe vaste prijzen. De trouwdatum heeft dus geen directe invloed op de prijs, maar we kunnen wel gelijk checken als ik er beschikbaar is op jullie dag. 

WAAR VINDT DE BRUILOFT PLAATS?

Onze studio bevindt zich in Rotterdam, maar geen zorgen wij maken trouwreportages door heel Nederland heen. Moet je jezelf wel voorbereiden met reiskosten met welke we rekening moeten houden.

City Hall Wedding
Bridemaids in Rotterdam Euromast River

HOEVEEL REPORTAGE UREN WENSEN JULLIE?

Het is natural dat je bij de aanvraag voor je reportage nog niet precies weet hoeveel uur bij de bruiloft wil fotograaf hebben. Door deze reden vragen we alleen om een schatting van het aantal uren. Dit is iets wat we later in overleg altijd nog kunnen aanpassen

Contact Us

Thanks for submitting!

Like What  You See?

Send us a message!

bottom of page